Perustukset

Stonelement-kivielementti­perustukset mittatilaustyönä

Toteutamme talon perustusvaiheessa rakennukselle Stonelement-kivielementtirakenteiset perustukset. Perustusten kiviverhouksena on suomalainen luonnonkivi. Elementtirakenteen ansiosta hirsirakennuksen ja piharakennuksen perustukset tai omakotitalon laajennuksen perustukset voidaan toteuttaa vaivattomasti ja nopeasti. Yhdistämällä Stonelement-perustus samannäköisiin Stonelement-tukimuureihin, -kiviseiniin ja -kiviportaisiin saadaan aikaan näyttävä kokonaisuus. Tutustu alla ainutlaatuiseen Stonelement-kivielementtiperustukseen.

Stonelement-Lohkare-elementeillä toteutettu terassin perustus luonnonkivestä

Stonelement-kivielementti­perustukset ovat laadukkaita, kestäviä ja näyttäviä

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia kivielementtiperustuksia erikokoisiin kohteisiin. Hirsirakennuksen perustus tai piharakennuksen perustus on nopeaa toteuttaa luonnonkivi perustus elementeillä. Omakotitalon laajennus kohteessa perustus on vaivatonta toteuttaa elementtirakenteella. Stonelementin elementit verhoillaan tyylikkäällä luonnonkivi verhouksella. Tekninen osaaminen on meillä alan huipputasoa sekä tuotekehityksessä että itse rakennusvaiheessa. Perustusten laatu on ensiluokkainen ja tuote on suunniteltu Suomessa kestämään Suomen sääolosuhteita. Vaikka hirsirakennuksen perustuksen rakentaminen käy meiltä helposti ja nopeasti, luonnonkivi perustusten esteettisistä laatuvaatimuksista ei tingitä. Meiltä saat luonnonkivellä verhoillut hirsirakennuksen tai piharakennuksen elementtiperustukset kohteisiin, joissa rakennuksen ulkoasu ja visuaalinen ulottuvuus ovat tärkeässä roolissa. Stonelement-kivielementtiperustus on tyylikäs valinta kotiin, mökille, hirsimökki kohteeseen ja lähes mihin tahansa kiinteistöön!

Suomalaista huippuosaamista

Tuotteillamme ja työllämme on 100 %:n kotimaisuusaste ja luonnonkivielementtien hiilijalanjälki on 0 (metsähyvitys). Työntekijämme edustavat suomalaista erikoisosaamista, ja jatkuva kotimainen kehitystyö takaa korkealaatuisen omakotitalon elementtiperustuksen, joka säilyy kestävänä vuodesta toiseen. Perustusten ensiluokkaisen laadun takaa huolellinen suunnittelutyö. Kokeneet suunnittelijamme ovat olleet mukana hirsirakennuksen perustus tuotteiden tuotekehityksessä, ja heillä on kyky toimia hyvinkin innovatiivisesti. Ehdotamme mielellämme erilaisia vaihtoehtoja niin luonnonkivi perustusten visuaaliselle kuin tekniselle toteutustavalle.

 

Mitä Stonelement-kivielementti­perustuksen avulla on mahdollista toteuttaa?

Stonelement-luonnonkiviperustus voidaan valita pilariperustustyyppisen rakenteen tilalle. Hirsitalon perustus on Stonelement elementtirakenteena nopea ratkaisu. Myös harkkoperustus on yksinkertaista korvata luonnonkivi elementtiperustusratkaisulla. Perustuksia suunniteltaessa on hyvä ottaa jo alkuvaiheessa huomioon, jos talopaketin tai hirsirakennuksen perustukset valmistetaan kivielementtien avulla.

Esimerkiksi mökin pilariperustus tai hirsimökin tavanomainen perustus on mahdollista toteuttaa yhdessä päivässä Stonelement-kivielementtien avulla. Myös hirsirakenteisen pihasaunan tai vaikkapa grillikodan perustus onnistuu kivielementtiperustuksellamme. Terassin perustukset voidaan niin ikään toteuttaa Stonelement-perustuksella, rinnekohteissa ne voivat olla korkeudeltaan enintään 2,5 metriä.

Paikallaan rakennetun perustuksen ja luonnon kivellä verhoillun Stonelement-elementtiperustuksen hinnat ovat suunnilleen samalla tasolla.

Stonelement-Lohkare-elementeillä toteutetut hirsimökin ja autotallin perustukset

Perustukset jopa yhdessä päivässä

Elementtiperustus on helppo, nopea ja kustannustehokas ratkaisu työmaalla – graniitista tai liuskekivestä toteutetut hirsirakennuksen perustukset tai talopaketin perustukset valmistuvat jopa yhdessä päivässä! Talon perustukset voidaan toteuttaa eri vaihtoehdoilla. Maanvarainen perustus tai ryömintätila perustus ovat molemmat mahdollisia tapoja Stonelement-kivielementtien avulla. Kevyen rakennuksen perustus vaatii ainoastaan Stonelement-ohjeistuksen mukaisen perustuksen pohjarakenteen, ja ne voidaan toteuttaa ilman työmaalla valettavaa anturaa.

Pinnoitevaihtoehdot

Sarvivälke-kiillegneissi
Diabaasi harmaa

Oriveden musta liuskekivi, tumman harmaa sauma

Suomalainen liuskekivi


Oriveden musta liuskekivi, vaalea sauma

Suomalainen liuskekivi


Oriveden harmaa liuskekivi

Suomalainen liuskekivi


Nilsiän vaalea kvartsiittiliuske

Suomalainen liuskekivi, lämmin värisävy

(kuva Ikikivi Oy)


Muurikivi Sisu, Orivesi Vuono

Suomalainen lohkoreunainen liuskekivi

Tasakokoinen kiviverhous


Mäntsälän punamusta graniitti

Suomalainen luonnonkivi

Varpaisjärven musta graniitti

Suomalainen luonnonkivi

Vuolukivi

Stonelement on patentoitu perustusjärjestelmä

Stonelement-tuote on patentoitu useilla kansainvälisillä patenteilla. Tuotemerkkimme korkeisiin laatuvaatimuksiin kuuluu myös asiakastyytyväisyys, johon panostammekin yhtä paljon kuin itse perustukseen. Tutustumme aina ensin kohteeseen ja valmistamme korkealaatuiset perustukset luonnonkivimateriaalista kohteen tarpeisiin räätälöitynä.

Stonelement vastaa tarvittaessa koko suunnittelukokonaisuudesta. Laadimme tarjouksen suoritettavien toimenpiteiden mukaan. Meiltä hoituu esimerkiksi:

  • Laserkeilaus
  • ARK-suunnittelu, lupakuvat
  • RAK-suunnittelu, rakennesuunnittelu
  • 3D-suunnittelu, visualisointi
  • Tuotanto
  • Asennus

Kiinnostuitko? Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin!

Ota yhteyttä

äLä KIRJOITA TäHäN MITääN